Άδεια εισόδου σε δημοτικά σχολεία προπονητών Ξιφασκίας

 

1-2013_01

Με επιστολή που έστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας (Ε.Ο.Ξ.) στις 3 Νοεμβρίου 2015 ζητούσε από τον Διευθυντή Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας , στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης του αθλήματος της Ξιφασκίας , να χορηγηθεί άδεια εισόδου σε Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για το σχολικό έτος 2015-2016, στους εγκεκριμένους προπονητές για την δημιουργία αναπτυξιακών κέντρων σε διάφορες πόλεις της επικράτειας.

Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ/ΔΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ με επιστολή με Αρ. Πρωτοκόλλου: Φ6/1218/164543/Δ1/16 Οκτ. 2015 επιτρέπει την είσοδο των καθηγητών Φυσικής Αγωγής-προπονητών της Ε.Ο.Ξ. στα δημοτικά σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2015-2016 με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών για το Ολυμπιακό άθλημα της Ξιφασκίας Διευκρινίζει δε τα παρακάτω: Προκειμένου να μη διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, το παραπάνω πρόγραμμα να διεξαχθεί εφόσον πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

1. Οι επισκέψεις να πραγματοποιηθούν μετά από συνεννόηση με τους Σχολικούς Συμβούλους Φυσικής Αγωγής, τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και με τη σύμφωνη γνώμη του συλλόγου διδασκόντων.

2. Η ενημέρωση των μαθητών από τους προπονητές να πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του μαθήματος της γυμναστικής και πάντα παρουσία του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής του σχολείου.

3. Για τη συμμετοχή των μαθητών σε τυχόν αθλητικές δοκιμασίες απαιτείται έγκυρο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) καθώς και ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους, με ευθύνη των οποίων θα εξασφαλίζεται και η δυνατότητα συμμετοχής τους ή μη, από ιατρικής πλευράς.

4. Η ενημέρωση θα γίνει χωρίς την προώθηση διαφημιστικού υλικού. Οι προπονητές που έχουν δικαίωμα να διδάσκουν στα εν λόγω κέντρα ανάπτυξης σε διάφορες πόλεις της επικράτειας είναι οι κάτωθι:

1. ΤΣΟΛΑΚΗ ΧΑΡΙΛΑΟ – ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ – ΑΔΑΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ – ΔΟΥΒΗ ΑΝΔΡΕΑ – ΒΕΡΤΟΠΟΥΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ – ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΜΙΡΕΛΑ – ΝΟΤΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗ – ΤΣΑΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ – ΔΡΕΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ – ΣΑΪΝΗ ΧΡΗΣΤΟ – ΔΕΛΕΝΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ – ΚΑΖΑΓΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ – ΜΠΟΛΛΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ – ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ –ΣΑΡΡΗ ΙΩΑΝΝΗ – ΣΑΡΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ – ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟ – ΨΥΧΑ ΝΙΚΟΛΑΟ – ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΗ – ΓΕΩΡΓΑ ΓΕΩΡΓΙΟ – ΛΙΑΚΑΤΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ – ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ – ΠΕΡΔΙΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΖΑΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΖΑΧΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ – ΚΩΣΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ–ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΑΝΝΑ- ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ– ΚΑΥΤΑΝΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ – ΤΕΡΖΟΥΔΗ ΣΤΕΡΓΙΟ για την Αττική.

2. ΤΣΩΚΑ ΠΕΤΡΟ – ΓΕΡΟΣΙΔΕΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ – ΚΑΛΥΒΙΑΝΟ ΛΕΩΝΙΔΑ – ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ για τη Φλώρινα

3. ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΗΛΙΑ – ΓΟΥΝΑΡΗ ΠΑΥΛΟ – ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ – ΚΑΡΑΚΟΛΗ ΑΝΝΑ για τη Θεσσαλονίκη

4. ΜΑΤΣΑΤΣΙΝΗ ΑΡΗ – ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΜΙΧΑΛΗ – ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ – ΤΖΙΝΙΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ για την Κρήτη.

5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ για τα Ιωάννινα.

6. ΒΕΡΟΝΙΚΗ ΜΑΡΙΑ για την Κέρκυρα.

7. ΛΕΒΑΝΤΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ – ΛΕΒΑΝΤΙΔΗ ΗΛΙΑΝΝΑ για την Αχαΐα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s